ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Meet our team

Η ομάδα που στελεχώνει το εγχείρημα The Greek Butcher εδρεύει στην πόλη της Κομοτηνής. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, της πρώτης βιοτεχνίας ξηρής ωρίμανσης στον Ελλαδικό χώρο, ωριμάζουμε προσεκτικά επιλεγμένες εκτροφές βοδινού & πρόβειου κρέατος για έως και 8 εβδομάδες, ακολουθώντας πιστά όλα τα πρότυπα ελέγχου και ποιότητας HACCP.

Με σύγχρονη ματιά αναβιώνουμε παραδοσιακές συνταγές όπως σουτζούκια, παστουρμάδες κ.α χρησιμοποιώντας βοδινό και πρόβειο κρέας ξηρής ωρίμανσης και μπαχαρικά υψηλής ποιότητας.

Επιλέγουμε συνεργασίες με παραγωγούς από τον ελλαδικό & Ευρωπαϊκό χώρο, βάζουμε την σφραγίδα ποιότητας του Greek Butcher και προσφέρουμε επιλογές που σέβονται ποιοτικά εσάς και την οικογένεια σας.

Η φιλοδοξία μας

Είναι να μεταλαμπαδεύσουμε τα οφέλη τις ξηρής ωρίμανσης, κάνοντας το brand The Greek Butcher συνώμυμο της ποιότητας και της γεύσης στους λάτρεις τους κρέατος και της πρωτεϊνης ξηρής ωρίμανσης. 

Ηλίας Αμπατζιάνης

Managing Director

Εκπροσωπεί την νέα γενιά της οικογένειας Greek Butcher, με κύριο μέλημα του την οργάνωση και διαχείριση της καθημερινής λειτουργίας του Greek Butcher, των social media και του eshop.

Βαρβάρα Μαυροπούλου

Production

Υπέυθυνη της παραγωγής των παρασκευασμάτων The Greek Butcher. Με συνέπεια και μεράκι συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας στην παρασκευή προϊόντων όπως ο παστουρμάς και ο καβουρμάς, με τον πλέον σύγχρονο τρόπο.

Μιχάλης Σαλονικίδης

Production Manager

Μετά από μία επιτυχημένη πορεία στο εστιατόριο της ομάδας, εισέρχεται στον πυρήνα του Greek Butcher και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην παραγωγή και διαχείριση των προϊόντων κρέατος.

Into the Lab....Here’s where the magic happens..

Οι εγκαταστάσεις του Greek Butcher βρίσκονται στο Μεσοχώρι Κομοτηνής. Εδώ οπλισμένη με υπομονή και μεράκι, η ομάδα του Greek Butcher παίζει ένα ατέρμονο παιχνίδι με το χρόνο και το κρέας… και παράγει τα βραβευμένα προϊόντα The Greek Butcher. 
Πάντα τηρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές και κανονισμούς.

Bringing back to life lost in time recipes from Thrace

Γεύσεις του χθες στο σήμερα!

Αναβιώνουμε παραδοσιακές συνταγές της Θράκης ,με την σφραγίδα γεύσης και ποιότητας The Greek Butcher. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά κρέας ξηρής ωρίμανσης και επιλεγμένα μπαχαρικά υψηλής ποιότητας.

The Greek Butcher