ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Στο Greek Butcher ακολουθούμε αυστηρό πρωτόκολλο αυτοελέγχου & HACPP, εξασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή για κατανάλωση. Στα πλαίσια του πρωτοκόλλου αυτοελέγχου, προϊόντα μας στέλνονται στο εργαστήριο ελέγχου τροφίμων Foodlab. Διενεργούνται επίσης random έλεγχοι από τις αρμόδιες δημόσιες  υπηρεσίες Κτηνιατρικής και Υγειονομικού στις εγκαταστάσεις μας και επιβλέπουν την διαδικασία παραγωγής.
Το «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – FOODLAB» ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1996, από μια ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων επιστημόνων, με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων τροφίμων στον έλεγχο και στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των τροφίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας.Στεγάζεται στη Θεσσαλονίκη και είναι άρτια εξοπλισμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες των πελατών του, είναι στελεχωμένο με απόλυτα εκπαιδευμένους επιστήμονες, έμπειρους σε θέματα τεχνολογίας και ποιότητας τροφίμων. Το εργαστήριο είναι διαπιστευμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης Α.Ε. (ΕΣΥΔ) και του έχει χορηγηθεί Πιστοποιητικό Διαπίστευσης, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 17025 για την διεξαγωγή μικροβιολογικών και χημικών εξετάσεων σε τρόφιμα, ποτά, νερά και ζωοτροφές.
Το Εργαστήριο Ελέγχου Τροφίμων – FOODLAB είναι από τις πρώτες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών στον τομέα ελέγχου των τροφίμων και ποτών και στον τομέα ανάπτυξης και οργάνωσης συστημάτων και τεχνικών ποιότητας.Η ομάδα του «The Greek Butcher» διενεργεί τακτικούς ελέγχους για την ασφάλεια των προϊόντων, στο εργαστήριο Foodlab – Food Quality Services Laboratory στη Θεσσαλονίκη.
 
Αναφορές Δοκιμών

Ο οργανισμός του Greek Taste Beyond Borders® GTBB πιστοποίησε/βράβευσε την εταιρία THE GREEK BUTCHER στην Θράκη με έδρα την Κομοτηνή με το βραβείο 🏅 “AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2020 – GOLD AWARD” ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ® για την παραγωγή βοείου κρέατος ξηρής ωρίμανσης, την πολυετή της προσφορά στην διατήρηση των αυθεντικών ελληνικών κρεατοπαρασκευασμάτων όπως: Παστουρμάς Βόειος – Παστουρμάς Πρόβειος – Καβουρμάς Βόειος – Πιπεράτο Βόειο Κρέας Ωρίμανσης – Μερντινιαστό Σουτζούκι Ωρίμανσης – Λουκάνικο/Σουτζούκι Κομοτηνής, καθώς και για την στήριξη της εγχώριας παραγωγής «ελληνικής φάρμας & κτηνοτρόφων».
Η εταιρία “THE GREEK BUTCHER”, θα συμμετάσχει στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο του GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB στο Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ΚΠΙΣΝ, ανάμεσα σε άλλα premium brand και στους επίσημους Πρεσβευτές της Ελληνικής και παγκόσμιας Γαστρονομίας, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηναίων, 19 Οκτωβρίου 2020 | Ambassadors of Taste Global Conference- Athens Greece. 

Bringing back to life lost in time recipes from Thrace

Γεύσεις του χθες στο σήμερα!

Αναβιώνουμε παραδοσιακές συνταγές της Θράκης ,με την σφραγίδα γεύσης και ποιότητας The Greek Butcher. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά κρέας ξηρής ωρίμανσης και επιλεγμένα μπαχαρικά υψηλής ποιότητας.

The Greek Butcher