Ομάδα

Ποιοι είμαστε

Η ομάδα που στελεχώνει το εγχείρημα Greek Butcher εδρεύει στην πόλη της Κομοτηνής. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, της πρώτης βιοτεχνίας ξηρής ωρίμανσης στον Ελλαδικό χώρο, ωριμάζουμε προσεκτικά επιλεγμένες εκτροφές βοδινού κρέατος για τουλάχιστον 8 εβδομάδες, ακολουθώντας πιστά όλα τα πρότυπα ελέγχου και ποιότητας.

Με σύγχρονη ματιά αναβιώνουμε παραδοσιακές συνταγές, όπως σουτζούκια, παστουρμάδες κ.α χρησιμοποιώντας βοδινό κρέας ξηρής ωρίμανσης και μπαχαρικά υψηλής ποιότητας.

Επιλέγουμε συνεργασίες με παραγωγούς από όλο τον ελλαδικό χώρο, και βάζοντας την σφραγίδα ποιότητας του Greek Butcher σας προσφέρουμε επιλογές , που σέβονται ποιοτικά εσάς και την οικογένεια σας.

 

 

Ιωάννης Μαυρόπουλος

Ιωάννης Μαυρόπουλος

CEO

Ο ιθύνων νους πίσω από εγχείρημα του The Greek Butcher,  συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στην ξηρή ωρίμανση, θέτει τα θεμέλια μιας σύγχρονης μονάδας στο Μεσοχώρι Κομοτηνής, συσπειρόντας και καθοδηγώντας τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Βαρβάρα Μαυροπούλου

Βαρβάρα Μαυροπούλου

Production

Η Βαρβάρα Μαυροπούλου τρέχει το κομμάτι της παραγωγής των παρασκευασμάτων The Greek Butcher. Με συνέπεια και μεράκι συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας στην παρασκευή προϊόντων όπως ο παστουρμάς και ο καβουρμάς, με τον πλέον σύγχρονο τρόπο στο Μεσοχώρι.

Ηλίας Αμπατζιάνης

Ηλίας Αμπατζιάνης

Managing Director

Οργάνωση και διαχείριση της καθημερινής λειτουργείας του Greek Butcher, των social media και ιστοσελίδας.

Μιχάλης Σαλονικίδης

Μιχάλης Σαλονικίδης

Production Manager

Μετά από μία επιτυχημένη πορεία στο εστιατόριο της ομάδας, εισέρχεται στον πυρήνα του Greek Butcher και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην παραγωγή και διαχείριση των προϊόντων κρέατος.